Category Archives: Uncategorized

uncategorized

Dit is GAAAAAAAAAFFFFFFF !!!!!!

camera-p

Ik heb een Samsung Gear VR headset gekocht. Dit is een bril waarin ik mijn telefoon kan schuiven en dan kom je in een virtuele wereld. EN DAT IS ME TOCH GAAF 🙂

Ik heb net een aantal mooie plaatsen op onze aarde bezocht maar dan Virtueel. Zo stond ik net op de London Bridge en tussen de glaciers . Maar daar houdt het niet op, in het volgende menu kan je filmpjes bekijken en in het filmpje helemaal om je heen kijken. Dus ik heb een setje meetgenoten van mysteryland USA (een dance festival) en op een bootje gevaren. Er zitten ook nog spelletjes op maar ik moet mijn ogen (en hersenen) even rust geven want het is echt vreemd. Het is goed dat ik op een stoel zit want anders lag ik op mijn muil !

En het leukste is, waarschijnlijk kan ik op termijn ook mijn drone vliegen met dit ding 🙂

Ik ben helemaal blij

 

James Bond – Spectre

Afgelopen donderdag is de laatste James bond film in première gegaan. Aangezien ik al, zo lang ik leef, met mijn vader de nieuwe capriolen van onze James in de bios volg, zijn we ook deze keer weer gaan kijken. En Mark vond het ook leuk dus die is natuurlijk ook mee gegaan 🙂

Aangezien Mark tegenwoordig in Amsterdam werkt was het makkelijker om daar naar de bios te gaan. En bij de Arena hebben ze ook IMAX  zaal dus daar hebben we kaartjes geregeld. Omdat de film dus net uit is was het gezellig druk.

Eerst lekker aan de overkant een satehtje geprikt en daarna dus de film bekeken. Het was weer een geweldig Spect(er)acel zeg. En in de IMAX zaal zit je te trillen in je stoel bij de ontploffingen. Helemaal mooi 🙂

En met de snacks zit het ook wel goed:

20151030_202120

Dat is ook wel nodig want er was geen pauze en dus zit je ruim 2,5 uur op je stoel. Maar ik moet zeggen dat ik de tijd voorbij vloog met zo’n gave film. Op naar de volgende Bond …….James Bond

 

 

Pre-Sail 2015

Vandaag met mijn vader naar Ijmuiden geweest. Daar komen de Tall-ships voor SAIL 2015 binnen en vieren ze zoals gewoonlijk het PRE-SAIL feestje. Normaal is dat een drukte van jewelste en staan er bijvoorbeeld overal mensen/koortjes te zingen. Helaas was het weer wat belabberd dus het feestje viel een beetje “in het water”.

Toch genoten van het spektakel. geweldig om te zien hoe die matrozen het want in klimmen en op hun dooie gemakkie aan de zeilen/touwen zitten te prutsen, op 40 meter hoogte.

ook jammer dat er een speciaal drone-verbod was uitgevaardigd want dat had ook leuke plaatjes kunnen opleveren. Maar goed, wel te snappen met die mensen massa en het was waarschijnlijk toch te nat om te vliegen. Hier wat grijze plaatjes :

 

Dagje weg met de Phantom 3

Na het wegvliegen van mijn Phantom 2 Quadcopter in Schotland heb ik lang lopen peinzen. Wat gaat de wetgeving rond drones doen,  Wat worden de nieuwste ontwikkelingen. Wat doen de concurenten van DJI ? Echter toen DJI een nieuwe versie van de Phantom uitbracht, de Phantom 3, was ik verkocht. ik wilde weer vliegen !

Inmiddels heb ik de Phantom 3 Advanced al weer een paar weken in bezit en zijn er al weer diverse vluchten gemaakt. Ik heb niet voor de Professional gekozen omdat deze nog weer eens een paar honderd euro duurder was en eigenlijk alleen maar voor een 4k camera. 1080p is voor mij voorlopig genoeg !

Hier een filmpje in de buurt van Tata steel, Wijk aan Zee en Ijmuiden:

Vierde en laatste dag in EuroDisney

Na wederom een dagje rust, het regende de hele dag, gaan we vrijdag voor de laatste keer naar de parken. We willen de leukste dingen nog een keer doen. Helaas is het niet helemaal droog en ook erg druk. Het is namelijk de dag van de arbeid in Frankrijk. Voor Ratatouille moeten we bijna twee uur wachten en de Fasttrack kaarten zijn ook al uitverkocht. dat doen we dus maar niet meer. Wel willen de meiden graag met Minnie op de foto, dus dan maar 5 kwartier in de rij 🙂 Door de lange rijen kunnen we niet zoveel meer zien maar aangezien we alles al een keer eerder hebben gezien, en we best wel moe zijn, vinden we het wel best.

We zien vandaag:

  • Meet Minnie Mouse
  • Goofy’s Garden Party
  • Pirates of the Caribbean
  • Meet Mickey Mouse
  • It’s a small world
  • Disney Magic on Parade

We sluiten de leuke week af met een lekker etentje in “Planet hollywood”. Erg geslaagd allemaal.

Oasis of the Seas

Vanavond is de Oasis of de Seas weer uitgevaren. Na twee weken reparaties gaat ze weer mensen vermaken die cruises met dit grootste passagiersschip op aarde maken. Ik ben samen met mijn vader even op de hoek gaan kijken naar dit kolossale bootje.

Twee weken geleden zaten wij ook op een schip van Engeland naar Ijmuiden. Wij vonden dit schip al groot en hoog.  Dat schip The king of Seaways is ruim 160 meter lang. De Oasis is met haar 360 meter dus ruim twee keer zo groot !!! Indrukwekkend !

IMG_2940 IMG_2944 IMG_2958